dari mata turun ke hati ~ ciksue


My name: Sue Yusof
My Fotopage: http://sukrina.fotopages.com/
About me: pendiam dan gemar melancong
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: Powershot S3i
Canon
Friends:
Zul Dean
Latest entry:Maybank Badminton malaysia Open 2013
Final day at Malaysian Open Badminton Super Series tournament 2013 at Bukit Jalil, Putra Stadium Sunday 20 Jan 2013.Famemas Club supporters 8-) View this Fotopage entry
Mohd Faizal
Latest entry:MFAZCOM INTERNET CAFE
KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN: * Format PC & Notebook, Netbook(Win Xp,7) * Servis PC & Notebook, Netbook * Networking & Cabling * Setup Cafe Station * Clean Virus & Update Anti Virus * Backup Data * Recovery File yang hilang atau terdelete * Install All New Program Dan Software² * Aksesori Komputer * Menjual Komputer Recon & Baru * Tukar ganti hardware Komputer * Khidmat pemasangan komponen komputer * Pusat Internet * Fotostat, Scan, Print, Copy ***************************************... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
deida gepren
Latest entry:Berbuka @ One World Hotel, Damansara
Berbuka Kat sana bersama2 ofismet aku yg sengal termasuk lah aku yg sengal wahahah. RM98/person.. a bit pricey tp SGT LAH PUAS ati ekekkeek. LOL View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Norhazwanie CM
Latest entry:Race. Rally . Research - R3 Neo Clubsports Final Race (Season 1)
Event : R3 Neo ClubSports Final Race (Season 1) Date : 13 April 2009 Venue : Sepang International Circuit, Malaysia View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
ida norlida
Latest entry:today~
salam.. update: i'm married! with my one and only sweetheart of 10years long.....alhamdulillah... i'm pregnant..2months++ and counting.. :-> blessful~ View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Mama Tisya
Latest entry::: My life & My loves ::
salam pd kwn2 fp mama tisya just nk inform mama tisya skarng bz sgt ngan kj so tkleh nk update fp yg tersgtttt ler slow dh ler nk kena edit2,nk upload kt photobucket lg mmg tk sempt....tp if ada kelapangan akn update ler tp tk sekerap dlu2...byk update kt blog la lpsni blog lebih cpt nk update....so kalo rindu2 kt mama tisya (ada ke yg rindu...heheheh) so sudi2 la kiranye menjenguk umh baru kami http://mamatisya.blogspot.com kalo ada kelapangan nanti mama tisya akn jenguk fp kwn2 ye... KEEP... View this Fotopage entry
ifah moidin
Latest entry:cuti2 melayzieeeee
View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
Salman Sulong
Latest entry:Gone is gone..
yang lepas tu mana bleh undur balik. Se setan mana pun, sejijik mana pun.. yang lepas tu biar le lepas.. Ibarat kentut, wala sebusuk pekung, kentut telur hijau skali pun, amik la masa sdikit.. nanti busuk itu akan pergi juga.. dan lepas tu, kalu nak kentut lagi, pandang la dulu kiri kanan depan belakang (belakang paling penting). satu cerita benar: seorang perempuan ni naik keter ngan pakwe dia. pastu jalan punya jalan, dia tertido. Bila keter berhenti kat stesen minyak, dia perasan pakwe dia kuar... View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
ct ms
Latest entry:labuan
our 1st anivrsry, jln2 ke labuan. tak kesampaian nak ke brunei coz tecik lum ada pasport..igt ke leh buat border pas utk tecik mcm nak masuk thailand/s'pore rupanya tak leh lak.. View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
sarah awang dahlan
Latest entry:nasi minyak dan olimpik
seronok, kenyang, suke hati etc faveret of all.sayang menyayang.cinta dikenang nasib baik tk tersembur gaya2 begosip View this Fotopage entry
Sharifah Muhammad
Latest entry:Bila Perlu Memilih.....
*buatlah pilihan yang terbaik*....... Tak dalamkah Cinta dalam hatiku Dah berbunga hidupku Bersamamu aku setia Tapi kini Kau telah tajamkan duri Menduakan cintaku Yang telah lama ini Ku cuba Untuk bertahan Tapi perih hati ini Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Kan ku tetap kan setia padamu Jika kau mampu tinggalkan dirinya Kan ku * http://www.youtube.com/watch?v=eeLLomvmqRs View this Fotopage entry
miss palina
View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
Mufidah MB
Latest entry:My Birthday
Lunch at swensen's. A Movie After. Then dinner with the family followed by a walk at T3 and drinks at CB. What more can I ask for? View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
abby Solehah
Latest entry:Adam-One Month
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
ikin fad
Latest entry:Washington DC
View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
ima anm
Latest entry:Ummu Nurwidad
View this Fotopage entry
Ayu Azman Bakti
Latest entry:am i look old?
takoootnyer..countdown 3 days jer to my 25 besday $-) View this Fotopage entry
Adzleen Mohmood
Latest entry:Meng'international'kan diri...hmm
assalamualaikum wbt... heboh kisah di KMB skang, ura ura nak mengolah balik program program yang ade kat college.. katanya, kebanyakan program yang ada kurang 'menginternationalkan' pelajar... lebih meletakkan pelajar dibawah tempurung... terutamanya program program yang berbentuk agama... :-S :-S :-S :-S so here i list down my international involvement after 4 years in Ireland.. 1) involving & organizing 4 times Islamic Awareness week (including once Islamic awareness month) 2004-2007 ... View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
sha Kam
Latest entry:Aiman...adik Aina 1yr+
View this Fotopage entry
Kemali Firin
Latest entry:SAAT CINTA BERSATU ABADI #3
INFO: TEMPAT KERJA AKU SEKARANG BARU LANCARKAN KEMPEN QUALITY PERINGKAT TERKAHIR.TUJUAN UTAMA NAK BERITAHU OPRT MENGENAI KEPENTINGAN KUALITI DAN KEPENTINGAN PENGGUNA. MOGA DENGAN KEMPEN INI DAPAT JUGA SEDARKAN YANG LAIN MENGENAI KUALITI SESEORANG ITU... ;-) SAAT CINTA BERSATU ABADI #3 Mesyuarat tergempar baru sahaja habis, semua penyelia line beredar dari bilik mesyuarat Mesyuarat yang berlangsung 1 jam banyak tertumpu mengenai aktiviti-aktiviti yang akan dijalankan semasa cuti Hari Raya Haji sel... View this Fotopage entry
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
abdul mutalib zainal abidin
Latest entry:time to refresh my mind!
Institut of Diplomacy and Foreign Relationship, Reading Skill Workshop! View this Fotopage entry
my close
shahrul hizam mokhtar
lama tul tak update Fp aku yg boleh dikira usang ni.. View this Fotopage entry
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
Che Zuriana Muhammad Jamil
Latest entry:Sehari di Tasik Llamberis, Bangor, Gwynedd, UK
View this Fotopage entry
Jom la..berendam..macam di Malaysia

© Pidgin Technologies Ltd. 2016